2019

Usher

VoNo spökar bakom kulisserna i kammaroperan Usher! Under föreställningen kan ni höra viskningar och sång komma från olika håll. Vi är där… men ändå inte! Spelar till den 10 mars 2019.

Kulturnatten 2019

VoNo medverkar i årets kulturnatt 27: e april! Välkomna till Eric Ericsonhallen kl 20.30. Mer information följer.

2018

Street Performance

 Vad innebär det att låta en annan människa vara i din totala fokus? Går det att skapa positiva musikupplevelser i en annars stressad miljö?

Med hjälp av Gene Puerlings: Where Is Love? möter VoNo en oförberedd publik i offentliga rum.


Time is forgotten

25 mars 2018 kl 15 i Eric Ericsonhallen

I barnets lek finns inga gränser, allt är möjligt i fantasin. Minns du din barndoms drömmar?

Time is forgotten är en konsert om barnets spontanitet, skörhet och förmåga att röra sig fritt mellan verklighet och dröm. Genom improvisation och musik av Uģis Prauliņš, David Lang, Ēriks Ešenvalds och Heinrich Schütz gör vokalensemblen VoNo, under ledning av Lone Larsen, ett försök att närma sig barndomens kärna och lekfullhet.

Konserten ingår i firandet av Eric Ericson-året 2018 – Eric Ericsons 100-års jubileum.

Köp biljetter här


Kulturnatten 2018

Årets medverkan i Kulturnatt Stockholm 2018, Eric Ericsonhallen sändes live av VoNo på Facebook. Improvisationerna skedde i samarbete med improvisatören Jörgen Krantz. Se livesändningen här

2017

”Earth Call” i Kungsträdgården, Stockholm

VoNo’s föreställning om FN’s globala mål för hållbar utveckling, Earth Call, i sommarkvällens ljus mitt i Stockholm. För sista inplanerade tillfället har du chans att se Earth Call, och det helt gratis. Passa på att se den uppskattade och berörande uppsättningen! Koreografi: Susanne Jaresand.

2016

Ge VoNo en match!

Musikaliska, Nybrokajen 11 (Stockholm). Tid: kl. 19.00 – ca 20. Pris: 60 kr, men improvisera gärna!

VoNo strävar hela tiden efter att pröva gränser, både de egna och våra lyssnares. Var med som publik och utmana ensemblen med inspel av idéer och associationer.  Njut, skratta, förundras eller förfäras över resultatet under en timmes improvisation.

Tid och plats är bestämda, men det är allt vi vet på förhand. Till och med priset går att töja från ”utropspriset”!